Program-Messenger-Teknoloji Formu
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Giriş yap

Şifremi unuttum

Arama

Sonuç :

Rechercher çıkıntı araştırma

En son konular
» Uygun Modüller
Trafik Polisi EmptySalı Nis. 27, 2010 11:48 pm tarafından ScL

» Sitemize Video Ekleme!
Trafik Polisi EmptySalı Nis. 27, 2010 11:15 pm tarafından ScL

» Oyun İçi Yang, Gold Satımı
Trafik Polisi EmptyC.tesi Nis. 24, 2010 10:05 am tarafından Admin

» MP3 İndirme Siteleri ve Programları!
Trafik Polisi EmptyÇarş. Nis. 21, 2010 10:43 pm tarafından ScL

» Happy Tree Friends - Happy Trails (Part 2)
Trafik Polisi EmptyÇarş. Nis. 21, 2010 9:21 pm tarafından ScL

» Site Yarısmaları 2
Trafik Polisi EmptyÇarş. Nis. 21, 2010 8:38 pm tarafından Admin

» 61 Yeni İcon Eklenmiştir!
Trafik Polisi EmptyÇarş. Nis. 21, 2010 8:28 pm tarafından Admin

» Facebook Sayfaya Kod Yerleştirme!
Trafik Polisi EmptyÇarş. Nis. 21, 2010 5:43 pm tarafından ScL

» Zealsun Zs 150-19 Cruiser
Trafik Polisi EmptyÇarş. Nis. 21, 2010 3:44 pm tarafından ScL

» Site Yarısmaları 1
Trafik Polisi EmptyÇarş. Nis. 21, 2010 3:22 pm tarafından ScL

» Hacı Bana Ordan Orta Şekerli Çay Yapıver...
Trafik Polisi EmptyÇarş. Nis. 21, 2010 2:33 pm tarafından Search

» Reklam Alanı!
Trafik Polisi EmptySalı Nis. 20, 2010 11:42 pm tarafından ScL

» Manga-Dünyanın Sonuna Doğmuşum...
Trafik Polisi EmptySalı Nis. 20, 2010 7:37 pm tarafından ScL

» Kalbin öyküsü..
Trafik Polisi EmptySalı Nis. 20, 2010 3:26 pm tarafından Admin

» Aprilia RS 125 En iyi dizany ödülünü kazandı.
Trafik Polisi EmptySalı Nis. 20, 2010 2:48 pm tarafından Admin

Tarıyıcı
 Kapı
 Indeks
 Üye Listesi
 SSS
 Arama
En iyi yollayıcılar
Admin
Trafik Polisi Vote_lcapTrafik Polisi Voting_barTrafik Polisi Vote_rcap 
ScL
Search
leonidas71

Anahtar-kelime

Kasım 2024
PtsiSalıÇarş.Perş.CumaC.tesiPaz
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 

Takvim Takvim

Istatistikler
Toplam 10 kayıtlı kullanıcımız var
Son kaydolan kullanıcımız: sudenaz

Kullanıcılarımız toplam 136 mesaj attılar bunda 118 konu
Anket
Site Çalısanları

C.tesi Nis. 17, 2010 7:07 pm tarafından ScL

Kendimizi Taktim Ediyoruz :) Tanısmanız Dileyi ile...

Mehmet:Kurucu Cool
Barıs:Tasarımcı Like a Star @ heaven
Ogün:Logo Tasarım affraid

Yorum: 2

RSS akısı

Yahoo! 
MSN 
AOL 
Netvibes 
Bloglines 

Reklam alanı

Trafik Polisi

Trafik Polisi Empty Trafik Polisi

Mesaj tarafından Admin Ptsi Nis. 19, 2010 8:17 am

Trafik polisinin müthiş anonsu
Dar ve tenha bir yolda trafikteyim. Arkamdan trafik polisi geliyor. Kırmızı ışıkta durdum. Bir süre sonra trafik polisinin müthiş anonsu
geldi: ''Yol boş devam et. S..tir et kırmızı, ışığı devam et.' Acaba ehliyetimi henüz almadığımı bilse; 'Ehliyet ve ruhsat. Ruhsat tamam ehliyeti s..tir et.' der miydi?

Göstermelik
Birkaç gün önce trafiğin çok işlek olmadığı bir yerde normal olarak kırmızı ışıkta durdum. O an arkama yanaşan trafik polisinin anonsunu aynen aktarıyorum: '34 XXX... devam et, devam et. Sanki biz olmasak duracaksın.'

Türk polisi ve UFO
Eveeet, şimdi de o kocaman alkışları Antalya'da UFO gördüğü için polisi arayan vatandaşa 'havadayken yapabileceğimiz bir şey yok, inerse tutuklarız' diyen yurdum polisi için alabilir miyiz?

Dürüst pılis
Trafik polisi tarafından çevrilinir. Ehliyet evde unutulmuştur. İki taraf da 'çorba parası' konusunda hemfikirdir ama ben miktarı konusunda karar verememekteyimdir. Cepten 2 adet 20'lik çıkarılıp ruhsatın arasına konur. Polis ruhsatı açar ve 'bu fazla' diyerek 20'liklerden birini geri verir. Benim de bu yurdum polisini alnından öpesim gelir. Dürüst adammış.

İnançlı pılis
Yıllar önce sabahın erken bir saatinde nasılsa kimse görmez diye kırmızı ışıkta geçip sola döndüm ve 50 metre ilerdeki kırmızı ışıkta beklerken trafik polisine yakalandım. Kırmızı ışıkta geçtiğimi söyleyip ehliyet ve ruhsatı istediğinde 'Ama ışık sarıydı' itirazıma sert bir komutla 'Yemin et!' dedi. Resmen kalakaldım, insan yalan yere yemin edemiyormuş. Yemin edemediğimi gören sevgili pılis kahkayı basarak 'Hadi yırttın, yalan yere yemin etseydin cezayı yazacaktım, bir daha dikkatli ol' dedi ve gitti. Bu olayın nerde olduğunu söylememe gerek yok değil mi? Memleketimin polisini bile özledim ben!

Kaç!
Öğlen saatleri. Trafikteyim. Kırmızı ışıkta dururken yandaki kalabalığı fark ediyorum. Bir pılis otosu ve kalabalığın ortasında bir genç elini kolunu sallayarak konuşuyor. Kulak kesilip durumu kavramaya çalışıyorum. Çocuk yayalara kırmızı yanarken karşıdan karşıya geçmiş, tabii bunu gören pılis ceza yazıyor. Çocuk, 'Herkes geçiyordu ben de geçtim' gibilerinden kendini savunuyor. Polis umursamaz bir tavırla ekip arabasına giderken yaşlı bir teyze çocuğa bağırıyor 'Kaç oğlum kaç! G.tünde plakan mı var?!'

Polis megafonu
Bir teyzemiz yayalara kırmızı yanmasına rağmen karşıdan karşıya geçmeye çalışırken, 10 metre öteden megafon sesi gelir polisten, ''Abla, zaten şişmansın bir de pişman olma!''

Hayırlı Cezalar
Yer İstanbul, Yenibosna. Yenibosna'daki otobüs durağından çıktık Avcılar istikametine doğru gideceğiz. Otobüs kısa yoldan yola girebilmek için yasaklı yerden U dönüşü yapıyor. Yurdum polisi görev başında megafon açık ve o anlamlı anons geçiyor. 'Otobüsçü! Cezan hayırlara vesile olsun, devam et sen; ben plakana gönderirim nasıl olsa.'

Kendin dinle
Kocamın arabasını aldığım ve içine sigara kokusu sinmesin diye bütün camlarını açtığım anda en sevdiğim şarkının radyoda çalmaya başlaması üzerine radyonun sesini de sonuna kadar açıp dolaşırken yurdum polisinden gelen anons:' 34 XX, müziği kendin dinle! Kendin dinle ya da parçayı değiştir!'
Admin
Admin
Admin
Admin

http://bilisimbordo.tk